Izvor: Piplmetar.rs, 10.Mar.2024, 14:31

Motorola Edge 50 Pro će imati specijalnu završnu obradu koja podseća na tkaninu

Preliminarne fotografije Motorola Edge 50 Pro telefona su se pojavile jutros na Android Headlines stranici. Ovaj model će verovatno poneti zvaničnu oznaku Edge+ (2024) na američkom tržištu, dok će u Kini biti u prodaji kao Motorola X50 Ultra.
Novi telefon dobija renoviran, ali relativno poznat dizajn. Klasični monoblok ima neka manja poboljšanja u odnosu na prethodni model, pri čemu se deo poleđine telefona uzdiže oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ivica modula kamere, gde je ranije bilo više prostora koji razdvaja ostrvo sa kamerama od površine leđa telefona.
Edge 50 Pro je prvi Motorola telefon sa AI podrškom Pored toga, na fotografijama dobijamo uvid u nove kolor opcije u kojima će ovaj model biti dostupan korisnicima. Tu je, naravno, mat crna, kao i lepa mat ljubičasta boja sa teksturom koja podseća na antilop brušenu kožu. Treća je specijalna nijansa boje slonove kosti sa završnom obradom koja podseća na talasastu površinu od tkanine.  U pitanju je tekstura na vrhu ili ispod samog stakla poleđine telefona, a koja mu definitivno daje jedinstven i specijalan izgled, prenosi 9to5Google.

androidheadlines
Motorola je  Edge 50 Pro telefon opremila sistemom trostrukih kamera koje su smeštene na zadnjoj strani uređaja. Ovaj modul uključuje glavnu kameru sa senzorom od 50 MP f/1.4, zatim širokougaonu od 13 mm i telefoto kameru od 73 mm koja će imati 6x zum. Ovako konfigurisan sistem kamera deluje prilično dobro, a dodatno raspolaže laserskim autofokusom i OIS sistemom.

Što se tiče ostalih specifikacija tu je 6,7-inča veliki ekran sa osvežavanjem od 165 Hz i koristi zakrivljene ivice ekrana. Telefon pokreće Snapdragon 8 Gen 3, opremljen sa 12 GB RAM-a i baterijom kapaciteta 4.500 mAh sa klasičnim kablovskim punjačem od 125 W i bežičnim snage 50 W.
Motorola Edge 50 Pro će verovatno prvi put debitovati u Kini kao moto X50 Ultra, pošto je već́ počela da pušta promotivni video u kome se reklamira ovaj model i to kao onaj sa AI podrškom.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.