GRUPA F Španija pet od pet, Kepa sačuvao pobedu u nadoknadi

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA F Španija pet od pet, Kepa sačuvao pobedu u nadoknadi

I posle petog kola Španija je ostala neporažena selekcija u Grupi F. “Furija” je odolela na gostovanju Rumunima, iako je domaćin u nadoknadi vremena preko Puškaša izvršio neverovatan presing na gol. Dva sjajna šuta odbranio je Kepa, još boljim intervencijama.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
“Furija” je od starta krenula furiozno. Njen cilj je bio da ostane sa stopostotnim učinkom i posle petog kola. Prvo je pripretio Ramos, zatim i Žordi Alba čiji je šut iz neposredne blizine odbranio golman domaćih, Tatarusanu.
Prvi gol Španci su postigli sa “penala”. Serhio Ramos je bio precizan. Prethodno je vezni igrač Kluža, Djak, srušio jednog protivničkog igrača u kaznenom prostoru. Tim rezultatom otišlo se na odmor.
Španija je bila bolje. Kao rezultat toga, u 47. minutu je udvostručila prednost. Tek što se lopta zakotrljala u nastavku, Žordi Alba je nesebično dodao loptu Paku Alkaseru, koji je poslao u mrežu.
Ovacije na nacionalnom stadionu u Bukureštu doživeo je Florin Andone. Samo četiri minuta pošto je ušao sa klupe i iz prve akcije domaćeg tima, Andone je postigao gol za Rumune.

Usledila je igra bez mnogo uzbuđenja, sve do 79. minuta. Diego Ljorente je na ivici kaznenog prostora srušio jednog protivničkog igrača, zbog čega je dobio crveni karton. Sem što su Španci poslednjih 15-ak minuta igrali sa igračem manje, bio je to poklon za domaćina. Ipak, nije ga iskoristio mladi Hadži. On je sa 16,5-17 metara pogodio saigrača u živom zidu.
Najviše uzbuđenja pred golom Španije viđeno je u nadoknadi vremena. Kepa je dva puta intervenisao “za desetku”. Oba puta je šutirao Hadži.
Šveđani su već u prvom poluvremenu rešili svaku dilemu o pobedniku iz meča protiv fenjeraša, Farskih ostrva. U Toršavnu je posle prvih 45 minuta na semaforu stajalo 0:4. Bilo je jasno kome idu bodovi.
Još jedna skandinavska selekcija lako je došla do bodova. Istina, Norvežani protiv Malte nisu bili tako ubedljivi, ali su svakako upisali “trojku”. Za nju su se pobrinuli Berge i King, strelac za bele tačke.
GRUPA F
Rumunija – Španija 1:2 (0:1)
(Andone 60 – Ramos 29(p), Alkaser 47)
Norveška – Malta 2:0 (2:0)
(Berge 34, King 45+1(p))
Farska ostrva – Švedska 0:4 (0:4)
(Isak 12, 15, Lindelof 23, Kvaison 41)


The post GRUPA F Španija pet od pet, Kepa sačuvao pobedu u nadoknadi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.