Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci nezadovoljni: Ovakvom igrom nigde nećemo da stignemo

Iako do susreta Srbija – Španija mi treba da odradimo meč sa Portorikom, a oni sa Italijom, španski mediji polako zagrevaju atmosferu pred, kako se procenjuje, odlučujuću utakmicu za prvo mesto u drugoj fazi takmičenja.
Kvota naše kladionice na igru 4+ u meču Bosna i Hercegovina – Lihtenštajn je 1.45.
Dosta pažnje posvećeno je igri Srbije. Tako “As” u izveštaju sa meča Srbija – Italija u naslovu kaže da je “Bogdanović fuera de serie” (vanserijski >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << igrač). U izveštaju piše da je “Italija probala sve, ali igrati protiv Srbije je sudar sa zidom. U prvom planu je Bogdanović za koga je u madridskom dnevniku rečeno da je “igrao carski”. Ukazano je i na 12/13 slobodnih bacanja Miroslava Raduljice.
U “Marki”je, u opširnom izveštaju, rečeno da je “veliki favorit protiv Italije ostvario siguran trijumf. Istaknuto je da niko od 1994. nije ostvario cifre koje Bogdan Bogdanović imao protiv “azura”. Ističe se i činjenica da je Srbija svoja tri meča u Fošanu dobila sa prosečnom razlikom od 40 poena.
U sličnom tonu je, pod naslovom “Srbija pokazala svoju moć”i izveštaj u “Mundo deportivu”. Španski izveštači su prilično kritikovali igru i pobedu (73-65) protiv Irana. Najoštrija je bila “Marka” naslovom: “Ovako nećemo stići nigde”.
Utisak je da se javnost diskretno priprema neki neuspeh. Možda protiv Srbije?

The post Španci nezadovoljni: Ovakvom igrom nigde nećemo da stignemo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.