GRUPA E Lacio poveo, pa izgubio u Rumuniji

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA E Lacio poveo, pa izgubio u Rumuniji

Čini se da će grupa E Lige Evrope da bude dosta izjednačena, a to su pokazali i rezultati prvog kola. Veoma interesantno je bilo u Rumuniji gde je Kluž pobedio Lacio 2:1 (1:1).
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Početak nije slutio na slavlje domaćina. Poveli su Rimljani golom Bastosa u 25 minutu. Ipak, potom je usledio preokret. Prvo je Deak u 41. minutu bio precizan sa bele tačke, a potom je Ormani u 75. pogodio mrežu.
Za goste je od početka igrao Sergej Milinković Savić koji je nosio kapitensku traku.
U Francuskoj su Ren i Seltik odigrali 1:1. Poveo je domaćin golom Nijanga u 38. minutu. Ipak, radost gostiju je pokvario Kristi u 59.
GRUPA E
Kluž – Lacio 2:1 (1:1)
(Deak 41 penal, Omrani 75 – Bastos 25)
Ren – Seltik 1:1 (1:0)
(Nijang 38 – Kristi 59)



The post GRUPA E Lacio poveo, pa izgubio u Rumuniji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.