Trener Novog Pazara: Posle pobede nad Zvezdom očekujemo i bodove u Nišu

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Novog Pazara: Posle pobede nad Zvezdom očekujemo i bodove u Nišu

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je da njegova ekipa sa mnogo motiva i samopouzdanja dočekuje gostovanje niškom Železničaru.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Posle pobede nad Crvenom zvezdom u prvom kolu, želimo da isti rezultat ostvarimo i u Nišu. Očekujem neizvestan meč, ali možemo da pobedimo ako prikažemo to što radimo na treninzima. Moramo da budemo pametni i skoncentrisani u završnici – ocenio je Memić.
On je priznao da u protivničkom timu posebno ceni golmana Miroslava Kocića i pivota Vladimira Jevtića.
Dosta toga zavisi od njih. Kocić je iskusan golman, pokušaćemo da nađemo rešenje za njega i da sprečimo igru rivala oko crte – naveo je Memić.
Utakmica drugog kola elitne Arkus lige između Železničara i Novog Pazara zakazana je za subotu od 17.30 u hali Sportskog centra Čair.

The post Trener Novog Pazara: Posle pobede nad Zvezdom očekujemo i bodove u Nišu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.