Fošan uz “orlove”: Valter, Valter!

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fošan uz “orlove”: Valter, Valter!

Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini
Srpski navijači, a bilo ih je zaista puno, napravili su sjajnu atmosferu pred meč sa Italijom. Sa više strane orilo se “Srbija, Srbija”, a ovacije je dobila jedna grupa koja je ušla sa transparentom na kome je pisalo “Svi smo Valter”.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
U sredini je bila velika slika Bate Živojinovića sa mitraljezom u rukama… Kao što je poznato, naš proslavljeni glumac uživao je ogromnu popularnost u Kini, a naši navijači su našli originalan način da ga ponovo “dovedu” u ovu zemlju.
“Orlovi” će u narendoj rundi da igraju sa Španijom i Portorikom iz Grupe C.
OVDE pogledajte tekstualni prenos meča Srbija – Italija.
Članak Fošan uz “orlove”: Valter, Valter! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Fošan uz “orlove”: Valter, Valter! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.