Rasta sabotira novi album Ane Nikolić?

Izvor: Svet, 27.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta sabotira novi album Ane Nikolić?

Ana Nikolić se već neko vreme sprema da se vrti na scenu novim albumom, ali razvod od Stefana Đurića Raste je i te kako koči. Kako pišu domaći mediji Rasta se na sve načine trudi kako bi sabotirao bivšu suprugu, pa sadarnike moli da joj ne prodaju pesme.
’’Nedavno je Anin brat pozvao Bubu i Jalu da ih pita da sa Anom dođe kod njih u studio kako bi se dogovorili oko saradnje, a oni su mu rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da će mu se javiti kroz par dana. Odmah su pozvali Rastu koji im je navodno rekao da im se ne dopada ideja da rade sa njegovom bivšom ženom i da on ne želi da se ona vrati na scenu. Nakon nekoliko dana, kako ovaj list navodi, Aninom bratu je stigao odgovor da reperi nisu zainteresovani da rade sa njom’’, tvrdi izvor za Srpski Telegraf.
Rasta nije kontaktirao samo njih dvojicu, već i ostale muzičare i producente s kojima je u dobrim odnosima. Tako je Ana ostala bez šanse da sarađuje i sa Cobijem, ali i ostalim reperima koji trenutno gospodare muzičkom scenom. Prethodno, Rasta je, tvrdi se, povukao sve pesme koje je namenio Aninom povratničkom albumu, a neke od njih je ona čak i otpevala u studiju.
Novinari su pozvali Aninog brata kako bi dobili potvrdu za ovu priču, a on ništa nije demantovao.
‘’Rano je još uvek da govorimo o Aninom albumu. Tek kad sve bude zvanično potvrđeno i kad rad na albumu bude počeo, ona će sama da govori o tome’’, rekao je Marko.
svetsvet
The post Rasta sabotira novi album Ane Nikolić? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rasta OVAKO sabotira Anu?

Izvor: Story, 27.Nov.2018

Ana Nikolić se već neko vreme sprema da se vrti na scenu novim albumom, ali razvod od Stefana Đurića Raste je i te kako koči. Kako pišu domaći mediji Rasta se na sve načine trudi kako bi sabotirao bivšu suprugu, pa sadarnike moli da joj ne prodaju pesme. – Nedavno je Anin brat pozvao Bubu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.