Rasta nakon glasina da se potukao sa Anom Nikolić: To je najveća glupost i laž!

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta nakon glasina da se potukao sa Anom Nikolić: To je najveća glupost i laž!

Ana Nikolić i njen suprug, Rasta, našli su se u centru medijskog skandala kada se pojavila informacija da su se potukli, te da je zbog toga reagovala policija.

Otkako su se venčali, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta tema su medija i javnosti u Srbiji. Iako se svašta o njima pisalo i pričalo, nisu reagovali sve do sada kada su stvari izmakle kontroli, pa su rešili da se obračunaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa svima koji su im napravili probleme:"To je najveća glupost i laž smišljena od svih. Mi naravno nismo reagovali na sve laži prethodne, na ovu će reagovati advokatska kancelarija koju smo ja i Ana angažovali i to će se sve rešiti. Laž, glupost, policija, koja kod nas nije dolazila čak ni za glasnu muziku koju slušamo, a ne za neku takvu stvar. Ovakvu porodicu nije lako rasturiti sa takvim nivoom laži i takvim pričama" izjavio je Rasta za Ekskluziv.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.