Rasta progovorio o svađi sa Anom: Ovakvu porodicu nije lako rastaviti takvim lažima! (video)

Izvor: Svet, 10.Okt.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta progovorio o svađi sa Anom: Ovakvu porodicu nije lako rastaviti takvim lažima! (video)

 

Stefan Đurić RastaAna Nikolić protekle nedelje našli su se u centru medijske pažnje zbog navodne žestoke svađe između njih.  Međutim, par je to demantovao, a Rasta je prvi put ispred kamera otkrio šta se tačno dogodilo.
“Ovo je najveća laž smišljena od strane svih. Mi nismo reagovali ni na jednu laž do sada smišljenu, nećemo ni na ovu. Na ovu će reagovati advokatska kancelarija koju smo angažovali Ana i ja. Sve je glupost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << policija kod nas nije dolazila ni zbog glasne muzike koju slušamo, a ne za ovakvu neku stvar”, istakao je Rasta u emisiji Premijera i dodao:
“Ovakvu porodicu nije lako rastaviti, sa takvim lažima i takvim pričama.”
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasta progovorio o svađi sa Anom: Ovakvu porodicu nije lako rastaviti takvim lažima! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2016

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić protekle nedelje našli su se u centru medijske pažnje zbog navodne žestoke svađe između njih.  Međutim, par je to demantovao, a Rasta je prvi put ispred kamera otkrio šta se tačno dogodilo...“Ovo je najveća laž smišljena od strane svih. Mi nismo reagovali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.