Izvor: Piplmetar.rs, 31.Jul.2023, 16:31

Pretučena Ana Nikolić: Iza svega stoje ovaj poznati muškarac i njegova devojka

Koleginice Ane Nikolić otkrile detalje iz njenog života
Ana Nikolić u poslednje vreme prolazi kroz veoma težak životni period. Stravično ožiljci na licu, svađa s menadžerom i finansijski problemi samo su deo onoga što je snašlo popularnu pevačicu. Na svu njenu muku i neke njene kolege nisu stale uz nju.
Pročitajte Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – Ana Nikolić poslala brutalnu poruku nakon skandala FOTO Rajko Ristić >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<

Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić gostovale su u jednoj emisiji, gde su otvoreno komentarisale Anu.
– Njene pesme nisu dometu mog slušanja, to je stvar ličnog doživljaja. Ali šta je tu jako važno? Jako je važno imati taj duhovni, odnosno duševni imunitet. Da bi postigli taj duhovni imunitet, moramo da budemo isklesane osobe, isklesani karakteri. Ne možeš čoveku da daš ribu, već moraš da ga naučiš da je peca. Kada se neko nov pojavi, uvek mi ostavi utisak kako je postao poznat. Na kojim krilima je došao. A kada dođemo na tim krilima, recimo Miše Banane, ili raznih banana koji stave po 100.000 evra, 300.000, i tako dalje.
Pročitajte A bila je boginja lepote – Ana Nikolić bankrotirala, moli za pomoć, lice joj je u krvavim krastama FOTO Ata images

Imam tu lepezu različitih banana, a onda imamo i tržište diskoteka koje se brste od strane takvih umetnika po principu „Završio sam ti“, pa ti ideš i ubiraš plodove – počela je Vendi.
Koleginice Ane Nikolić nisu štedele pevačicu, pa se Vendi prisetila i sukoba koji je pevačica imala sa Mandom, devojkom Ćazima Osmanija, sa kojim je Ana navodno bila u vezi.
Pa kad vidim raznorazne Mande, koje su tukle jednu zvezdu, jer se mešala u nečiji privatan život. To nijedna zvezda sebi ne bi smela da dozvoli – dodala je.
Pročitajte Bolest na licu skriva iza tamnog stakla – Ana Nikolić hitno primljena u bolnicu, u domu drama i kuknjava Rajko Ristić

– Da objasnimo, Manda je tukla Anu Nikolić zbog Ćazima – dodala je Maja Nikolić.
– Znači da je htela interes! Kako baš zbog Ćazima, koji je ultra bogat čovek. Znači da su tu finansije diktirale način ponašanja. Uz finansije uvak ide i blud. E ako se tako gradi karijera, onda je čovek kao izbušeni sir. Tako se ne gradi ličnost. Čovek koji na bludu i razvratu pravi sebi karijeru, ne može da bude heroj, ta osoba nije ratnik. I vi sad nju meni predstavljate kao nekakvu zvezdetinu, jer ne znate da razmišljate, primate zdravo za gotovo proizvod kao potrošačko društvo. Nije muzika merilo karaktera – bila je oštra Vendi u emisiji „Dva možda tri“ na „Red“ televiziji.
Najnovije na portalu Marie Claire
IZVOR: ALO
FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Maja Nikolić,   Vendi Farma

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.