NIKAD ISKRENIJE: Ana Nikolić otvorila dušu Snežani Dakić, pa otkrila nepoznate detalje iz svog života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 17:34

NIKAD ISKRENIJE: Ana Nikolić otvorila dušu Snežani Dakić, pa otkrila nepoznate detalje iz svog života!

Sve što je rekla, zasigurno će ostaviti bez daha svakoga, bez izuzetka!

Pop zvezda Ana Nikolić, ove godine obeležava, za nju i njenu publiku, jako bitan i važan jubilej, budući da je pune dve decenije na muziškoj sceni.

Gostujući na Hype TV u emisiji Snežane Dakić koja nosi naziv "Male stvari", a koja se premijerno može ispratiti 05.02. od 12 časova, govorila je na mnoge teme, pa i o svojih prvih 20 godina na estradnoj sceni.

Nikolićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila nikad iskrenija. Otvorila je dušu i iznela sve što joj se nalazilo na srcu, te zasigurno nakon premijere emisije, ništa više neće biti isto.

Ana je već u velikoj pripremi za najavljeni koncert koji rezervisan za 7. oktobar u Štark Areni, koji će biti prava muzička “bomba” obzirom da će se susresti Anin virtuozni vokal sa minucioznom organizacijom Hype produkcije i svetskim audio – vizuelnim doživljajem.

Sve detalje povodom jubilarnog koncerta, mnoge stvari iz života pop zvezde koje nisu poznate javnosti, kao i dobropoznati šarm pevačice možete ispratiti u nedelju od 12 časova na Hype TV.

A post shared by HYPE TV - SVE SAD (@hypetv.rs)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.