NE ZANIMAJU ME LAŽI, LJUBOMORA! Nakon šuškanja da je BAŠ ONA zakuvala RASKID Cara i Aleks, oglasila se i Ana Spasojević

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 13:27

"NE ZANIMAJU ME LAŽI, LJUBOMORA!" Nakon šuškanja da je BAŠ ONA zakuvala RASKID Cara i Aleks, oglasila se i Ana Spasojević

Evo šta je poručila svima!

Filip Car zvanično je ostavio Aleksandru Nikolić.

On je objavio raskid na Tik Toku, a izneo je mnoge razloge zašto je doneo takvu odluku.

Nakon emotivnog obraćanja oko raskida, Car se ponovo uključio besan, jer je video da je Aleksandra ušla u lajv kod Zvezdana Slavnića i Ane Spasojević.

- Još ja kao nešto dramim, Ana ga pita "Kako si", on kaže "Nikad bolje" i smeje se, ma ja ću sve da blokiram i niko mi ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba, još se ja iznervirao, ma Filipe, budalo - vikao je on u lajvu smejući se sam sebi.

On je tom prilikom izneo da mu je smetalo što se Aleksandra viđa sa Anom Spasojević koja je "dobra" sa Zvezdanom Slavnićem, pa se pribojavao da Ana može biti posrednik odnosa između njih dvoje.

Ana je Filipu objasnila da nema kontakt sa Zvezdanom osim na TikToku i da su daleko od dobrog odnosa.

- Ma nisam ja rekao da si ti kriva, ali ta priča je bila trešnjica posle svega - rekao je Car.

Ana se potom oglasila i na svom Instagram profilu.

- Ja sam svoje rekla, ne ponavljam se više. Ne zanimaju me laži, gluposti, ljubomora. Uživajte u životu - napisala je ona.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.