Izvor: Piplmetar.rs, 06.Avg.2023, 01:30

“VIŠE NEĆU DA ĆUTIM NIKOME“ Aleks Nikolić se oglasila nakon RASKIDA i najavila POVRATAK: “Vidimo se sutra“

Pobednica „Zadruge6“ Aleksandra Nikolić stavila je tačku na vezu sa Filipom Carem, nakon čega je donela odluku da obriše sve uspomene sa njim, a potom su se otpratili sa društvenih mreža.
Aleksandra Nikolić i Filip Car (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Sada se oglasila pobednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Zadruge 6 na Instagramu gde je rekla da nije u stanju da daje izjave, a priznala je i da je Filip Car sam napravio “cirkus“ koja ona ne želi da trpi.
Aleksandra Nikolić se oglasila
– Kao što vidite, bitniji su Tik Tok mečevi. Trenutno imam zdravstvenih problema i nisam u stanju da se oglasim, ali vidimo se sutra. Nažalosti, napravio je sam ovaj cirkus, a ja više da ćutim neću nikome – napisala je Aleksandra i pokrenula lavinu komentara među njenim i Filipovim fanovima.
Aleksandra Nikolić i Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)
Filip Car je raskid potvrdio na Tik Tok.
– Istina je – potvrdio je Car spuštene glave sa naočarama.
Još uvek se ne zna tačan razlog raskida, iako se nagađa da su krivci Anđela Đuričić ili Dejan Dragojević.
BONUS VIDEO:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"NEĆU DA ĆUTIM VIŠE" Aleksandra nakon raskida sa Carem ima problema sa zdravljem, besna se oglasila: "SAM JE NAPRAVIO CIRKUS"

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić stavila je tačku na vezu sa Filipom Carem, nakon čega je donela odluku da obriše sve uspomene sa njim, a potom su se otpratili sa društvenih mreža.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.