DALILA I CAR SU SE POMIRILI? Nakon što se Filip oglasio o raskidu sa Aleks, objavljena šok poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 22:58

DALILA I CAR SU SE POMIRILI? Nakon što se Filip oglasio o raskidu sa Aleks, objavljena šok poruka

Svi su zbunjeni.

Danas je odjeknula vest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli. Oni su obrisali sve zajedničke fotografije. Car se oglasio preko Tiktoka i tvdri da ne želi loše da priča o svojoj bivšoj devojci.

Odmah su fanovi počeli da slažu različite teorije zašto su njih dvoje raskinuli.

Ipak jedna objava na instagramu je spoebno privuka pažnju:

- Istina je da su Dalila i Car ponovo u vezi. On nikada nije voleo Aleks. Njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranice su to prve saznale i podelile srećnu vest sa nama. To se još krije od javnosti, pa bih te zamolila da obrišeš stori, dok oni to javno ne ozvaniče - glasi poruka, koju je jedna Instagram stranica objavila.

Još uvek se ni Dalila, ni Car nisu oglasili ovim povodom, ali sa druge strane momak iz Crikvenice je potvrdio da je raskinuo sa Alekasandrom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sad je definitivno kraj: Ova poznata devojka razlog je raskida Filipa i Aleks, a evo i dokaza FOTO

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Avg.2023, 00:30

Raskid Aleks i Cara ponovo je tema medija. Aleks Nikolić i Filip Car su se po ko zna koji put otpratili sa Instagrama, što je sve odmah navelo da pomisle da su raskinuli. I čini se da su u pravu.. Pročitajte Istina o putovanju u Pariz – Cara došli da hapse, Aleks našla prve karte za let i pobegla...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.