Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić pokazala atmosferu u svojoj kući (foto)

Ana Nikolić je pokazala da je Rasta potpuno spreman da se kompletno “naoruža” kada je u pitanju njihova ćerka Tara. Ona je objavila fotografiju na kojoj otac čuva ćerku okružen gomilom oružja i napisala da je u njihovjo kući baš takva atmosfera. Ana Nikolić dobila od svekrve OVO! (foto) Scandalivan vučićević, instagram The post Ana Nikolić pokazala atmosferu u svojoj kući (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Radu Radenović znate, a ovo je njena sestra (foto)

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017

  Jedna od najzgodnijih voditeljki Rada Radenović ima i zgodnu sestru. Doduše, mlađu od nje, koja se zove Milica. Pa kad je lepo odmerite, možda vam Milica bude i bolja riba od Rade. Rada Radenović u toplesu! (FOTO) Scandalivan vučićević, instagram The post Radu Radenović znate, a ovo je njena...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.