Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radu Radenović znate, a ovo je njena sestra (foto)

  Jedna od najzgodnijih voditeljki Rada Radenović ima i zgodnu sestru. Doduše, mlađu od nje, koja se zove Milica. Pa kad je lepo odmerite, možda vam Milica bude i bolja riba od Rade. Rada Radenović u toplesu! (FOTO) Scandalivan vučićević, instagram The post Radu Radenović znate, a ovo je njena sestra (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ljuba poručila ćerki: Samo tako nastavi, nećeš daleko dogurati!

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017

Ljuba Pantović nema nameru da se miri sa ćerkom Aleksandrom Subotić. Rat se tako nastavlja, a moglo bi da se kaže i da se još više rasplamsava, o čemu najbolje svedoči post koji je objavila na društvenim mrežama.   Ljuba Pantović u toplesu! (foto) Scandalivan vučićević, instagram The post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.