Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Kovač savetuje kako da se rešite bolova (foto)

Ako imate bolove u ramenima, Aleksandra Kovač je na svom Instagram profilu pokazala kako da se tog bola jednostavno oslobodite. Dakle, ako vas boli, trk kod Aleksandre na profil. Aleksandra Kovač dobila priznanja svetske organizacije World Animal Day UK Scandalinstagram The post Aleksandra Kovač savetuje kako da se rešite bolova (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ana Nikolić pokazala atmosferu u svojoj kući (foto)

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017

Ana Nikolić je pokazala da je Rasta potpuno spreman da se kompletno “naoruža” kada je u pitanju njihova ćerka Tara. Ona je objavila fotografiju na kojoj otac čuva ćerku okružen gomilom oružja i napisala da je u njihovjo kući baš takva atmosfera. Ana Nikolić dobila od svekrve OVO! (foto)...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.