Ana Nikolić otkriva detalje najluđe noći!

Izvor: Poznati.info, 29.Dec.2013, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić otkriva detalje najluđe noći!

Ana Nikolić će u najluđoj noći publiku zabavljati u prestoničkom hotelu ”Hayat” u kojem je već sve spremno za najluđu noć. Kako saznajemo, interesovanje publike je odlično.

”Ja sam rođena spremna. U ponoć ću poljubiti momke iz benda. Oni će biti sa mnom na bini. Svi koju su videli moju novogodišnju haljinu, bili su pomalo šokirani.

Totalno je providna, ali za sve one koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << brinu, imaću nešto ispod nje. Spremila sam čak dve presvlake. Jedna sa kojom otvaram veče, a druga u drugoj polovini” – kaže Ana.

Ova pop zvezda nakon praznika neće odmarati, već odmah kreće u nove radne pobede. Ana će se baciti na ostvarenje karijere i to ni manje ni više nego u Grčkoj.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.