Ana Ćurčić ZABRANJENA u emisiji Narod pita?! Produkcija se oglasila i otkrila pravu istinu i plan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 16:41

Ana Ćurčić ZABRANJENA u emisiji "Narod pita"?! Produkcija se oglasila i otkrila pravu istinu i plan!

Evo šta se desilo!

Ana Ćurčić je nakon nekoliko meseci lavovske borbe u rijalitiju "Zadruga 6" osvojila visoko drugo mesto, iako su joj mnogi predviđali pobedu.

Kao drugoplasiranu, fanovi su je očekivali u emisiji "Narod pita" odmah nakon gostovanja pobednice Aleksandre Nikolić, međutim, to se još uvek nije desilo.

U mnogima omiljenoj emisiji nakon Aleks gostovali su Sanja Grujić i Marko Stefanović, Maja Marinković i Bilal Brajlović, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, ali se Ćurčićeva još uvek nije pojavila u studiju.

To je mnoge navelo da kuju teorije zavere, pa se po društvenim mrežama mogu pročitati razni komentari poput onih da je Ana "zabranjena", te da je "odbila" da gostuje jer nije pobedila itd. 

Naravno, ništa od toga nije tačno, Ana će kao i svi najbolje plasirani i najaktuelniji zadrugari gostovati u emisiji "Narod pita" i to već večeras, kako je najavljeno od strane voditelja rijalitija Ivane Šopić i Darka Tanasijevića.

Izgleda da je produkcija želela da sačuva Anu za udarniji termin kao što je vikend, ili su želeli da puste da se Ćurčićeva dodatno domori nakon svega što je preživela sve u Zadruzi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON JE KUM NA VENČANJU Anite i Matore! O ovome će se brujati na sva zvona…

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jun.2023

U toku jučerašnjeg dana su nekadašnje zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora obelodanile da su se verile, te da će se za mesec dana venčati u inostranstvu.. Jovana Tomić...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.