Zahvalnost Srbije na donacijama i požrtvovanosti ruskih lekara

Izvor: RTS, 22.Maj.2020, 15:39

Zahvalnost Srbije na donacijama i požrtvovanosti ruskih lekara

Predsednica Vlade Ana Brnabić ocenila je u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom da je u ovom trenutku, kada se čitav svet nalazi pred velikim izazovima u borbi sa pandemijom, međudržavna saradnja od presudnog značaja.
Premijerka Ana Brnabić je zahvalila na pomoći u donacijama i podršci Rusije, a pre svega na požrtvovanosti ruskih lekara koji su se zajedno sa srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << timovima borili protiv koronavirusa, saopštila je Vlada Srbije.
Govoroći o trenutnoj situaciji, ambasador Bocan-Harčenko ocenio je da epidemiološke mere u Srbiji, kao i primena iskustva drugih država daju rezultate, i izrazio očekivanje da će svi zajedno uspeti da pobede u borbi sa virusom.
Istakao je da je Srbija posebno posvećena saradnji u oblasti zajedničkih infrastrukturnih projekata, navodeći da je, bez obzira na situaciju, postignut veliki napredak u ovoj oblasti.
Predsednica vlade i ambasador Rusije razgovarali su i o inteziviranju saradnje u oblasti nauke i inovacija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić zahvalila ruskom ambasadoru na pomoći i podršci Rusije tokom epidemije

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2020

Premijerka Ana Brnabić ocenila je danas u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom da je u ovom trenutku, kada se čitav svet nalazi pred velikim izazovima u borbi sa pandemijom virusa Covid – 19, međudržavna saradnja od presudnog značaja...Kako se navodi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.