VUČIĆ OTKAZAO SASTANAK SA RUSKIM AMBASADOROM: Predsednik iznenada promenio raspored za danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 10:16

VUČIĆ OTKAZAO SASTANAK SA RUSKIM AMBASADOROM: Predsednik iznenada promenio raspored za danas

Susret bio zakazan za 10 sati

Sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom, koji je bio zakazan za danas u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, ipak je otkazan, saopštili su iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Teme zakazanog sastanka nisu bile poznate, a razlog otkazivanja nije saopšten iz Službe predsednika Srbije.

Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednji susret dvojice zvaničnika bio je na obeležavanju Dana Rusije u Beogradu kada je ruski ambasador podvukao de će Rusija uvek podržavati Srbiju i da će za Moskvu biti prihvatljivo samo ono rešenje koje odgovara Beogradu.

- Naša zajednička bol i veoma težak problem jeste rešavanje kosovskog problema u kome smo zajedno. Rusija će uvek podržati Srbiju - rekao je Bocan-Harčenko tada.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić otkazao sastanak sa Bocan-Harčenkom

Izvor: Blic, 08.Jul.2020

Sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom, koji je bio zakazan za danas u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, ipak je otkazan, saopštili su iz Službe za saradnju sa medijima predsednika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.