Izvor: Danas, 11.Sep.2023, 22:10

„Šarović bi isto morao da pita i ruskog ambasadora“: Sagovornici Danasa o tome kako je opozicionar intervjuisao Hila na Prajdu

“Uticaj stranih ambasada u Srbiji je neuobičajeno veliki i nezdrav za jednu zemlju koja tvrdi da vodi “nezavisnu i slobodarsku” politiku. Ali gospodin Šarović bi morao da postavi isto pitanje i ruskom ambasadoru, ako zaista nastupa sa rodoljubive i neutralne pozicije”, odgovara Nikola Jovanović iz Centra za lokalnu samoupravu upitan kako komentariše razgovor Nemanje Šarovića sa ambasadorom SAD Hilom na Prajdu, tokom kojeg mu je rekao da je Hil pravi predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.