SAD nemaju hrabrosti da priznaju da su njihovi planovi za pobedu nad Rusijom propali — ambasador

Izvor: Vostok.rs, 20.Jul.2023, 13:23

SAD nemaju hrabrosti da priznaju da su njihovi planovi za pobedu nad Rusijom propali — ambasador

Vašington nema hrabrosti da prizna da njegovi planovi da poraze Rusiju na bojnom polju propadaju i da njegova vojna pomoć Ukrajini samo produžava agoniju kijevskog režima, izjavio je u sredu ruski ambasador u Sjedinjenim Državama Anatolij Antonov, komentarišući još jedan paket američke vojne pomoći Kijevu.
„Američke vlasti nemaju hrabrosti da priznaju da su planovi za poraz Rusije na bojnom polju uzaludni. Odbrambene linije ruske vojske su udarile ukrajinske neonaciste u zube. U naletu nemoćnog besa, Vašington šalje nove projektile i municiju svojim marionetama. Tako SAD očekuju da će nam naneti štetu“, preneo je on na kanalu Telemba. „Svakog dana vidimo nove dokaze da je „nepovredivost“ opreme zapadne proizvodnje veliki mit. Nijedan višemilionski „paket“ neće popraviti očajnu situaciju kijevske hunte“, izjavio je on. „Pomoć SAD će samo produžiti agoniju režima [ukrajinskog predsednika Vladimira] Zelenskog. To će dovesti do novih žrtava, uključujući među civilima. „Njihova krv je u potpunosti na savesti onih koji divljaju idejom nanošenja „strateškog poraza“ Rusiji“, naglasio je on.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.