Ruski ambasador u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 02.Sep.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ambasador u Vranju

VRANJE

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin, u okviru posete Vranju, susreo se sa rukovodstvom grada na čelu sa gradonačelnikom dr Slobodanom Milenkovićem

Na prijemu koji je tim povodom organizovan gradonačelnik je upoznao ambasadora sa istorijatom Vranja i funkcionisanjem lokalne samouprave, kao i prioritetima u radu.

,,Jedan od najbitnijih zadataka je uređenje Industrijske zone, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << privlačenje investitora i otvaranje novih radnih mesta. Geostrateški položaj Vranja je izuzetan i pruža vrlo povoljne uslove za poslovanje kompanija”, istakao je gradonačelnik.

Na prijemu je bilo reči i o razvoju poljoprivrede, i mogućnostima uspostavljanja saradnje na tom polju, a kako je Vranje potpisnik Sanktpetersburške deklaracije i o otvaranje jednog ruskog odeljenja. Ambasador Čepurin je obišao Narodni muzej u Vranju, susreo se sa vladikom Eparhije vranjske Pahomijem i zajedno sa predstavnicima Grada i Kompanije ,, RDI International“ položio cveće na spomenik Kubansko-kozačke brigade u selu Korbevac.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.