Ruski ambasador poručio Albancima: Rezolucija 1244 ne dozvoljava formiranje Vojske Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ambasador poručio Albancima: Rezolucija 1244 ne dozvoljava formiranje Vojske Kosova

Ruski ambasador u Albaniji Aleksandar Karpušin rekao je za "Koha ditore" da Rezolucija 1244 SB UN ne dozvoljava formiranje Vojske Kosova.

Prištinski mediji objavili su krajem januara da nova američka administracija smatra da Kosovo treba da formira vojsku i da očekuje da će Beograd priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, pre ulaska u EU.

Televizija Klan Kosova tvrdi da je, u delu dokumenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od 56 strana koji se odnosi na američku odbrambenu reformu, Matis napisao da Kosovo treba da formira svoju vojsku i da se veruje da će Beograd priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, pre ulaska u EU.

Ruski ambasador ocenio je tvrdnje o formiranju kosovske vojske kao "neproduktivne".
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Karpušin: Rezolucija 1244 ne dozvoljava formiranje vojske Kosova

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2017

TIRANA - Ruski ambasador u Albaniji Aleksandar Karpušin rekao je da Rezolucija 1244 Savjeta bezbjednosti UN ne dozvoljava formiranje vojske Kosova...Ruski ambasador je za "Koha ditore" ocijenio tvrdnje o formiranju kosovske vojske kao "neproduktivne", prenose beogradski mediji...Prištinski mediji objavili...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.