Ruski ambasador položio cveće u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar

Izvor: Beta, 06.Maj.2023, 16:32

Ruski ambasador položio cveće u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar

Ambasador Rusije u Beogradu, Aleksandar Bocan-Harčenko, odao je danas poštu polaganjem cveća žrtvama masovnog ubistva u sredu u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".Bocan-Harčenko je u knjigu žalosti upisao da "tuguje sa bratskom Srbijom", navode korisnici koji na društvenim mrežama koji dele snimak na kome se vidi da ambasador odaje poštu.Osmoro dece i radnik obezbeđenja škole "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda ubijeni su u sredu ujutro u oružanom napadu jednog 13-godišnjeg učenika. Šestoro učenika i jedna nastavnica su ranjeni, a napadač je uhapšen.Sam dan kasnije 21-godišnji U.B. automatskim oružjem ubio je osam i ranio 14 ljudi u Mladenovcu i okolini.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"TUGUJEM SA BRATSKOM SRBIJOM" Ruski ambasador odao poštu stradalim učenicima OŠ "Vladislav Ribnikar" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023

Ambasador Rusije u Beogradu, Aleksandar Bocan-Harčenko, odao je poštu polaganjem cveća žrtvama masovnog ubistva u sredu u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"...Bocan-Harčenko je u knjigu žalosti upisao da "tuguje sa bratskom Srbijom", navode korisnici koji na društvenim mrežama koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.