Rjabkov: Ambasador Rusije vraća se u SAD do kraja meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 23:21

Rjabkov: Ambasador Rusije vraća se u SAD do kraja meseca

Ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov vratiće se u Vašington do kraja meseca, saopštio je zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

"Uskoro, uskoro! Antolij Ivanovič (Antonov) je spakovan i spreman za polazak sve ovo vreme", rekao je smešeći se Rjabkov.

Ranije danas ruski predsednik Vladimir Putin rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se sa američkim kolegom Džoom Bajdenom tokom samita u Ženevi saglasio da se na svoja radna mesta vrate ruski i američki ambasadori u SAD, odnosno Rusiji.

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov i američki u Rusiji Džon Saliven pre nekoliko meseci vraćeni su na konsuiltacije u matične zemlje zbog naraslih tenzija između SAD i Rusije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Uskoro, uskoro! On je spakovan i spreman za polazak sve ovo vreme"

Izvor: B92, 16.Jun.2021

Ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov vratiće se u Vašington do kraja meseca, saopštio je večeras zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov..."Uskoro, uskoro! Antolij Ivanovič (Antonov) je spakovan i spreman za polazak sve ovo vreme", rekao je smešeći se Rjabkov...Ranije danas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.