RUSIJA I SRBIJA PRODUBLJUJU SARADNJU: Sastali se ministar Gašić i ruski ambasador u Beogradu, pao dogovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 19:22

RUSIJA I SRBIJA PRODUBLJUJU SARADNJU: Sastali se ministar Gašić i ruski ambasador u Beogradu, pao dogovor

Saradnja je do sada već bila na visokom nivou

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

Gašić i Bocan-Harčenko složili su se da je dosadašnja saradnja dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova bila na visokom nivou, saopštio je MUP.

Ambasador Bocan-Harčenko ponovio je dosledan stav Ruske Federacije po pitanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije, na čemu mu je ministar Gašić zahvalio, ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić sa novim mađarskim ambasadorom o jačanju saradnje

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2023, 15:45

Premijerka Srbije Ana Brnabić i novi mađarski ambasador u Beogradu Jožef Zoltan Mađar saglasili su se danas da su odnosi dve zemlje "najbolji u istoriji" i da će na toj osnovi graditi buduću saradnju, saopštila je Vlada.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.