Najhrabriji čovek je stao ispred ubice ruskog ambasadora: Ko je fotograf koji je slikao ceo atentat (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2016, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najhrabriji čovek je stao ispred ubice ruskog ambasadora: Ko je fotograf koji je slikao ceo atentat (FOTO)

Neverovatnu hrabrost u vreme ubistva ruskog amabasadora Andreja Karlova (62) u Ankari pokazao je fotograf Asošijeted Presa (AP) Burhan Ozbilici, čija je kamera ostala stabilna bez obzira na to što je i on mogao da izgubi život.

Foto: Tanjug/AP

Zahvaljujući njegovoj prisebnosti i hrabrosti, o kojoj bruji društvena mreža Tviter, svetska javnost je videla kako je bivši policajac Mevlut Altintaš (22) ubio ruskog diplomatu.

Foto: Tanjug/AP

Ozbilici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << međutim, svoju privrženost poslu nije pokazao samo kroz fotografije već je i svom poslodavcu dao intervju, iz kog se moglo čuti sve o napadu.

Burhan Ozbilici, @AP photographer who saw this go down and lifted camera to make pictures, is a hero https://t.co/tnqgs7zChO

— Alex Fitzpatrick (@AlexJamesFitz) December 19, 2016

- Ambasador Andrej Karlov držao je govor na izložbi kada je napadač ispalio najmanje osam hitaca za nekoliko minuta - naveo je između ostalog on za AP, i dodao da je među prisutnima zavlada panika zbog koje su bežali.

(Telegraf.rs / AP)


Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OČI U OČI S UBICOM: Ovo je fotograf koji je slikao ceo atentat na ruskog ambasadora

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016

Najhrabriji čovek je stao ispred ubice ruskog ambasadora..Neverovatnu hrabsrot u vreme ubistva ruskog amabasadora Andreja Karlova (62) u Ankari pokazao je fotograf Asošijeted Presa (AP) Burhan Ozbilici čija je kamera ostala stabilna bez obzira na to što je i on mogao da izgubi život...Zahvaljujući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.