Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović i Čepurin: Modernizacija železnice prioritet i u 2018.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas s ruskim ambasadorom u Srbiji Aleksandrom Čepurinom o zajedničkim infrastrukturnim projektima i unapređenju saradnje dve zemlje.

"Nastavak modernizacije železnice prioritet je Vlade u narednoj godini, posebno kad je reč o dva strateški važna pravca - železničkom Koridoru 10 i pruzi Beograd-Bar", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ona.

Mihajlovićeva je kazala da su u protekloj godini Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i železničke kompanije imale uspešnu saradnju s Ruskim železnicama, kao i da očekuje dobre rezultate i u sledećoj godini, saopštila je Vlada Srbije.

Čepurin je zahvalio srpskoj ministarki na uspešnoj saradnji u 2017. i dodao da se nada daljem proširenju saradnje, između ostalog, na projektu izgradnje novog dispečerskog centra na železnici, ali i u drugim oblastima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nikolić i Čepurin razgovarali o predstojećoj poseti Lavrova

Izvor: N1 televizija, 27.Dec.2017

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje s Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je s ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom o budućoj saradnji dve zemlje...Nikolić i Čepurin razgovarali su o predstojećoj poseti šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Srbiji povodom obeležavanja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.