Da li će on biti novi ambasador Rusije u Americi?

Izvor: BKTV News, 18.Maj.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će on biti novi ambasador Rusije u Americi?

Odbor za spoljne poslove donjeg doma ruskog parlamenta podržao je danas postavljanje zamenika šefa ruske diplomatije Antolija Antonova za ambasadora Rusije u SAD, nezvanično prenose svetski mediji.

Antonov je, obraćajući se novinarima, ukazao da postoji potreba da se poboljšaju odnosi između Moskve i Vašingtona i ubede SAD da su dobri odnosi u interesu obe zemlje.

"Suočavamo se s velikim zadatkom da poboljšamo odnose. Niko ne govori o povlačenju, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << moramo da ubedimo naše američke partnere da su ravnopravni i dobrosusedski odnosi, zasnovani na uzajamnom poštovanju, u interesu naroda obe zemlje", istakao je Lavrovov zamenik.

FOTO: Tanjug/AP/Ivan Sekretarev

Aktuelni ambasador Rusije u Vašingtonu Sergej Kisljak u središtu je istrage o navodnim vezama između savetnika američkog predsednika Donalda Tramapa i Rusije tokom predizborne kampanje u SAD 2016. godine.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.