Izvor: Danas, 09.Dec.2023, 10:30

Bocan-Harčenko: Države „kolektivnog Zapada“ nastavljaju sa revizijom rezultata Drugog svetskog rata

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko ukazao je da su Srbija i ogromna većina članica UN podržale nacrt ruske rezolucije o borbi protiv veličanja nacizma i neonacizma, koju je usvojio Treći komitet Generalne skupštine UN, ali da je tokom njenog razmatranja otkriven "pravi odnos" nekih država po tom pitanju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bocan Harčenko: Zapad ima revizionistički pristup prema istoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2023

Cilj rezolucije o borbi protiv veličanja nacizma i neonacizma, koju je nedavno na predlog Rusije usvojio Treći komitet Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, jeste da usmeri zemlje ka zajedničkom suprotstavljanju širenju opasnih ideja o superiornosti jednih nacija nad drugima, naveo je ambasador...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.