Biće izvršena obdukcija tela preminulog ruskog ambasadora Čurkina

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće izvršena obdukcija tela preminulog ruskog ambasadora Čurkina

Stručnjaci njujorške kancelarije za sudsku medicine obaviće obdukciju tela ruskog ambasdora pri UN Vitalija Čurkina koji je iznenada preminuo juče u NJujorku.

Čurkinu je naglo pozlilo juče u kancelariji, hitno je prevezen u jednu njujoršku bolnicu gde je umro. Bolnica je prosledila slučaj gradskoj kancelariji za sudsku medicinu, koja bi trebalo danas da obavi obdukciju.

Ta kancelarija zadužena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je za ispitivanje smrtnih slučajeva u Njujorku koji se dese nesretnim slučajem, iznenada ili kada je neko naizgled dobrog zdravlja, ili kada je smrt sumnjiva, navodi agencija AP.

Za većinu slučajeva koje ispita kancelarija sudske medicine se na kraju ustanovi da su izazvane prirodnim uzrocima.

Čurkin je umro dan pre svog 65. rođendana i ostaće zapamćen kao vešti diplomata koji je pasionirano branio interese svoje zemlje.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obavljena autopsija Čurkinovog tela, potrebno još analiza

Izvor: RTS, 21.Feb.2017

Njujorški stručnjaci za sudsku medicinu obavili su autopsiju nad telom preminulog ruskog ambasadora u UN, ali su naveli da su potrebne dodatne analize da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. . Portparolka kancelarije za sudsku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.