Izvor: Blic, 26.Sep.2022, 15:07

BLIC OTKRIVA! Evo šta piše u famoznom dokumentu kojeg su potpisali Selaković i Lavrov, a zbog kojeg je i američki ambasador Hil tražio objašnjenje

“Blic” ekskluzivno otkriva sadržaj dokumenta kojeg su minule nedelje u Njujorku potpisali ministara spoljnih poslova Srbije i Rusije, a zbog kog su se uskomešali diplomatski krugovi i zbog kojeg je, čak, američki ambasador Kristofer Hil zatražio zvanično objašnjenje i informacije o sadržaju potpisanog.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo šta piše u dokumentu koji su u Njujorku potpisali ministri Srbije i Rusije

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2022

"Blic" je objavio sadržaj dokumenta koji su u Njujorku potpisali ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije, a zbog kog su se uskomešali diplomatski krugovi.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.