Ambasada Venecuele u Rusiji demantuje reči bivšeg ambasadora Paname

Izvor: Vostok.rs, 01.Mar.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada Venecuele u Rusiji demantuje reči bivšeg ambasadora Paname

01.03.2013. -

„Ambasada Bolivarijanske Republike Venecuela u Rusiji kategorički demantuje informacije u medijima da je predsednik Ugo Čavez u vegetativnom stanju i da je isključen sa aparata za veštačko disanje“, - navedeno je u saopštenju ambasade. Dalje je rečeno da tvrdnje bivšeg ambasadora Paname u Organizaciji američkih država Gilerma Kočeza „svedoče o njegovom velikom neprijateljstvu prema predsedniku Čavezu i revolucionarnom procesu u Bolivarijanskoj Republici Venecuela“.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Predsednik Somalije želi da pomiluje pirate

Izvor: Vostok.rs, 01.Mar.2013

01.03.2013. -..Predsednik Somalije Hasan Šeik Mohamed je predložio da se proglasi opšta amnestija za pirate. „Mogu biti pomilovani mladi koji nisu vođe bandita i za kojima Interpol nije raspisao poternicu“, - rekao je predsednik za Frans Pres. On je dodao da su pirati već oslobodili šestoricu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.