Izvor: Danas, 12.Jun.2023, 09:37

Aleksandar Bocan-Harčenko: Ne vidimo naznake da predsednik Vučić može da promeni dosledan stav o sankcijama

Ako zemlje podržavaju neprijateljski korak, onda moraju da se nađu na listi neprijateljskih država, izjavio je za Novosti ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko, koji dodaje da ne treba nagađati da li će Srbija biti primorana da uvede sankcije Rusiji već je "bolje da gledamo sa nadom".
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne vidimo naznake da Vučić može da promeni dosledan stav"

Izvor: B92, 12.Jun.2023

Ako zemlje podržavaju neprijateljski korak, onda moraju da se nađu na listi neprijateljskih država, izjavio je ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko...On je dodao da ne treba nagađati da li će Srbija biti primorana da uvede sankcije Rusiji već je "bolje da gledamo sa nadom"..."Teško je reći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.