Niš: Poginuo sveštenik u teškom lančanom udaru kod Niša (uznemirujući FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jan.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Poginuo sveštenik u teškom lančanom udaru kod Niša (uznemirujući FOTO)

Kako saopštava PU Niš, danas negde oko 12 časova dogodio se teški lančani sudar na starom Aleksinačkom putu, u kome je više lica povređeno a od posledica sudara na licu mesta, poginuo je sveštenik Ivan Milojević.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE LANČANOG SUDARA KOD NIŠA: Sveštenik poginuo na licu mesta!

Tragična nesreća dogodila se kada su se sudarili " >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << fiat stilo", kojim je upravljalo svešteno lice i "sitroen" sa niškim tablicama, koji je vozio Miroslav Marinković

U sudaru dva automobila na putu Niš-Aleksinac poginulo je svešteno lice Ivan Milojević (40), a povređene su dve osobe.

Tragična nesreća dogodila se kada su se sudarili “fiat stilo”, kojim je upravljalo svešteno lice i “sitroen” sa niškim tablicama, koji je vozio Miroslav Marinković (57).

Od zadobijenih povreda Ivan je preminuo na licu mesta, dok su Miroslav i njegova supruga Katica (58) prevezeni u nišku bolnicu.

Na licu mesta reagovali su vatrogasci, Hitna pomoć i saobraćajna policija.

Uviđaj obavlja zamenik osnovnog javnog tužioca u Nišu, u prisustvu policije.

Izvor teksta i fotografije: Telegraf.rs

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.