U udesu kraj Niša poginuo sveštenik, muž i žena povređeni

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kraj Niša poginuo sveštenik, muž i žena povređeni

NIŠ – U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 12,15 časova dogodila na starom Aleksinačkog putu poginuo je sveštenik I.M. (40) godina, dok su M.M (57) i njegova supruga K.M (58) povređeni i zbrinuti u Urgentnm centru.

U saopštenju policije se navodi da su u udesu učestvovala dva putnička vozila – „fijat stilo“ i „citroen“, i tom priikom život >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je izgubila jedna osoba a dve su zbrinute u Kliničkom centru.

Uzroci nesreće još nisu poznati.

Uvidjaj vrši zamenik osnovnog javnog tužioca u Nišu, u prisustvu policije.

Prema rečima očevidaca udes se dogodio na pravom delu puta ka Aleksincu, tako da je zaista nejasno zbog čega se „citroen“ kojim je upravljao M.M. „zakucao“ u „fijat“ kojim je upravljao I.M.

U Urgentnom centru u Nišu u toku je dijagnostika lica povređenih u udesu.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE LANČANOG SUDARA KOD NIŠA: Sveštenik poginuo na licu mesta!

Izvor: NiskeVesti.rs, 17.Jan.2016

Tragična nesreća dogodila se kada su se sudarili "fiat stilo", kojim je upravljalo svešteno lice i "sitroen" sa niškim tablicama, koji je vozio Miroslav Marinković. . U sudaru dva automobila na putu Niš-Aleksinac poginulo je svešteno lice Jovan Milojević (40), a povređene su dve osobe.. Tragična...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Poginuo sveštenik

Izvor: Cafe.ba, 17.Jan.2016

- Četrdesetogodišnji sveštenik poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na starom Aleksinačkom putu prilikom sudara dva automobila, dok je bračni par povrijeđen, saopšteno je iz policije.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.