Nikolić: Skupština SNS u martu

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 12.Feb.2010, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Skupština SNS u martu

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da se za mart planira održavanje Skupštine stranke na kojoj će biti potpisan i sporazum o saradnji sa ruskom vladajućom partijom Jedinstvenom Rusijom.

Nikolić je posle sastanka sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Konuzinom u prostorijama stranke rekao da će taj sporazum doprineti razvijanju još boljih odnosa između dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << države i dva naroda.

On je ukazao da je ruski ambasador ponovio da će Rusija slediti Srbiju u svim njenim diplomatskim nastojanjima da odbrani suverenitet na Kosovu i Metohiji.

- Ruska diplomatija i njena zastupljenost u Ujedinjenim nacijama i Savetu bezbednosti uvek stoji na raspolaganju Srbiji u svakoj akciji koju Srbija namerava da preduzme u UN kako bi odbranila svoje interese na Kosovu i Metohiji - dodao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, razgovarano je i o načinima unapređena ekonomskih i svih drugih odnosa dve zemlje, kako bi ruski kapital bio zastupljeniji u Srbiji, a ovdašnji proizvodi, posebno poljoprivredni, na ruskom tržištu.

Predsednik naprednjaka je naglasio da je SNS "ušla u postupak" da zatraži članstvo u evropskoj asocijaciji narodnjačkih partija "gde joj je najviše i mesto".

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Moskva će slediti Beograd

Izvor: RTS, 12.Feb.2010

Tomislav Nikolić posle sastanka sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Konuzinom u Beogradu rekao da će Rusija slediti Srbiju u njenom nastojanju da diplomatskim sredstvima odbrani suvernitet Kosova i Metohije...Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić razgovarao je u Beogradu sa ruskim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.