ZABRANILA MU BIVSA Kezman nije smeo da povede devojku na rodjendan svog sina

Izvor: medio.rs, 16.Jun.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANILA MU BIVSA Kezman nije smeo da povede devojku na rodjendan svog sina

Marija nijednog trenutka nije rekla Mateji da pozove Taru, kao ni bivšu suprugu Emiliju, iako je on sve organizovao u svom lokalu na Adi Ciganliji - rekao je izvor blizak fudbaleru.

Fudbaler Mateja Kežman je sa svojom bivšom partnerkom Marijom Perkovićproslavio treći rođendan sina Filimona. Ipak, uprkos slavljeničkom raspoloženju Marija je Kežmanu zabranila da povede novu devojku Taru Šumonju. Iako se proslavljeni fudbaler već godinu i po dana >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ne odvaja od Tare, nije smeo da je pozove na proslavu.

– Kada su se dogovarali u vezi sa proslavom rođendana, Marija nijednog trenutka nije rekla Mateji da pozove Taru, kao ni bivšu suprugu Emiliju, iako je on sve organizovao u svom lokalu na Adi Ciganliji. Mada je nakon raskida ostala u korektnim odnosima s Kežmanom, najviše zbog sina Filimona, ne bi joj bilo svejedno da je došla Tara. Srećom, Kežmanova devojka je razumna i nije mu pravila skandal što je nije poveo na rođendan. Njih dve su se čak upoznale zimus na Kopaoniku, ali Mariji bi jednostavno smetalo da Tara prisustvuje dečjoj proslavi, a Kežman ju je potpuno razumeo – ispričao je izvor za Kurir.

Nekadašnji napadač Partizana na rođendan je poveo i decu iz braka s Emilijom – Lazara, Aleksandru i Jakova, koji obožavaju Filimona. Za Emiliju se podrazumeva da nije prisustvovala tom „porodičnom“ skupu jer s Kežmanom već neko vreme nije u kontaktu, čak ni zbog dece. Ona očigledno uživa u svojoj novoj vezi, koja je na korak do braka.

Autor: M. T.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.