Besplatni časovi klizanja na Olimpu

Izvor: S media, 11.Feb.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni časovi klizanja na Olimpu

Studenti i srednjoškolci koji žive na teritoriji opštine Zvezdara moći će da se prijave za časove besplatnog klizanja na klizalištu u Sportskom Centru „Olimp” u Ulici Vjekoslava Kovača 11.

Časovi će se održavati od 14. do 18. februara u terminu od 10.00 do 11.30 sati. Ulaz na klizalište biće besplatan, a klizaljke će moći da se iznajme po promotivnoj ceni od 100 dinara za taj blok.

Zimski sadržaji na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Adi Ciganliji

Zainteresovani se mogu prijaviti na mejl kzmzvezdara@zvezdara.org.rs ili na telefon Kancelarije za mlade 011/2759 533 najkasnije do 13. februara 2011. godine. Prilikom prijavljivanja treba dostaviti sledeće podatke: ime i prezime, adresu, kontakt telefon i mejl.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.