Amela Terzić pobednica ženske trke na Adi Ciganliji

Izvor: Blic, 24.Sep.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić pobednica ženske trke na Adi Ciganliji

Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić pobedila je na tradicionalnoj ženskoj trci, koja je danas 12. put organizovana na Adi Ciganliji.

Ovogodišnja dvostruka juniorska prvakinja Evrope na 1.500 i 3.000 metara slavila je rezultatom 26:04,17 minuta, druga je bila Teodora Simović, dok je treće mesto pripalo Sonji Stolić.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, a podržali su je Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo zdravlja, Atletski savez Srbije i Olimpijski komitet Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amela Terzić pobednica 12. ženske trke na Adi Ciganliji

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Sep.2011

Uživanje u prelepom danu, druženju i kretanju, bila je odlika subotnje 12. Ženske trke na Adi Ciganliji u Beogradu.. . Sportska strana nije bila primarna, može se reći čak ni pobednici Ameli Terzić. Dvostruka prvakinja Evrope za juniorke (1.500 i 3.000 m) i kandidatkinja za zvanje najbolje juniorke...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Dve hiljade žena trčalo na Adi

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2011

Pobednica 12. tradicionalne Ženske trke, održane danas na Adi Adi Ciganliji u Beogradu, je Amela Terzić članica Novog Pazara. ..Sa vremenom 26:04,17 pobedila je Amela Terzić, ovogodišnja dvostruka juniorska prvakinja Evrope na 1500m i 3000m.Druga je bila Teodora Simović, takođe učenica...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.