Željko Mitrović na čelu produkcije PRIMIO PORUKU: Nakon incidenta sa Kulićevom, Macanović preklinjao

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 23:51

Željko Mitrović na čelu produkcije PRIMIO PORUKU: Nakon incidenta sa Kulićevom, Macanović preklinjao

Spas je potražio kod njih i to ovim rečima.

Miljana Kulić, tokom čitavog dana je bila u sukobu sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Ipak, u jednom trenutku je prevršila svaku meru, te je odluka produkcije bila da je diskvalifikuje.

Budući da je Veliki šef poslao pismo kojim je obavestio sve takmičare da je Miljana Kulić zvanično diskvalifikovana i da će prema ugovoru snositi najstrože sankcije i posledice, kamera je usnimila da se Bebica nalazi u Beloj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je, narodskim rečnikom rečeno - čitav. No, tokom sukoba je imao poruku za produkciju.

Dok je spavao Miljana mu je prišla, gađala ga šoljom, ali i nakon što je ustao iz kreveta, krenula da ga šiba i udara bubicom.

Macanoviću je dozlogrdilo, te je pozvao obezbeđenje koje je uletelo u Belu kuću, preciznije spavaću sobu i sprečilo produbljivanje pomenutog sukoba.

Bebica se onda direktno obratio produkciji:

- Izvedite budalu napolje. Još juče sam rekao da je ovo njen kraj. Samo0 traži razlog da izađe. Molim vas, izvedite je napolje - apelovao je Nenad, što je produkcija i poslušala.

Detaljnije u nastavku teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Youtube
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović,   Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.