Prvo OGLAŠAVANJE Zole nakon Miljanine diskvalifikacije - Evo šta joj je Čolić poručio

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 23:51

Prvo OGLAŠAVANJE Zole nakon Miljanine diskvalifikacije - Evo šta joj je Čolić poručio

Evo kako je izgledao prvi razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole nakon diskvalifikacije...

Kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je ove večeri, zbog njenog agresivnog i bezobraznog ponašanja. Naime, Kulićeva je nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, zbog čega je doneta odluka da hitno bude izvedena sa imanja u Šimanovcima.

Poznato je da je Veliki šef najavio da će tokom sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti nulta tolerancija na nasilje, budući da se televizija Pink bori protiv svakog oblika maltretiranja. Kulićeva je večeras prekršila jedno od najstrožijih pravila života u rijalitiju, zbog čega je definitivno diskvalifikovana.

Ona je nakon diskvalifikacije uhvećena je dobro poznatoj lokaciji svih takmičara koji pobegnu - na pumpi.

Miljana je uhvaćena kako razgovora ni manje, ni više, nego sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, koji se nalazio u Beču. Kada joj je čuo glas, Zola nije mogao da sakrije da je šokiran, jer nije znao o čemu se radi.

- Halo, ej Zola, gde si? Je l' možeš da uključiš kameru? - počela je Miljana.

Šta se dešava? - upitao je Zola, pa uključio video poziv.

- Uključi kameru! Je l' me čuješ? Je l' me vidiš? Loš ti je internet! Odjekuje, ne čujem te! - priča Miljana kroz osmeh, kada je ugledala Zolu, pa nastavila:

Na pumpi! Čoveče, na pumpi! Snimi da vidim ko je s tobom!

Podsetimo, Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Srbija Danas/Republika/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prvo oglašavanje porodice Kulić nakon što je Miljana DISKVALIFIKOVANA IZ RIJALITIJA Evo kako Nišlijka provodi vreme, od njega se ne odvaja (FOTO)

Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 17:16

Miljana Kulić sinoć je diskvalifikovana iz rijalitija "Elita", nakon što je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.