Miljana Kulić DISKVALIFIKOVANA iz Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 21:54

Miljana Kulić DISKVALIFIKOVANA iz "Elite"

Zvanično saopštili.

Tokom današnjeg dana Miljana Kulić je u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Kako je od ranih jutarnjih sati ona ulazila u sukobe sa njim tokom popodneva sukob je eskalirao te je Miljana nasrnula na Bebicu.

Zbog agresivnog ponašanja, Veliki šef je doneo hitno odluku da Miljana bude diskalifikovana iz Elite.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ČEKAM JE DA ME POZOVE DA IDEM PO NJU" Prvo oglašavanje Marije Kulić nakon što je Miljana DISKVALIFIKOVANA iz "Elite": "Pod stresom sam"

Izvor: Blic, 23.Jan.2024

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Elite" nakon što je samovoljno napustila rijaliti zbog žestokog sukoba sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, koji su započeli još sinoć.

Nastavak na Blic...

Prvo OGLAŠAVANJE Zole nakon Miljanine diskvalifikacije - Evo šta joj je Čolić poručio

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024

Evo kako je izgledao prvi razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole nakon diskvalifikacije....Kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je ove večeri, zbog njenog agresivnog i bezobraznog ponašanja. Naime, Kulićeva je nasrnula na bivšeg dečka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.