Udvaranje na javnom mestu, prosto i bez zadrške: Baka Prase i Prija fotkom uzburkali javnost, Filip kipti od besa (foto)

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2022, 09:17

Udvaranje na javnom mestu, prosto i bez zadrške: Baka Prase i Prija fotkom uzburkali javnost, Filip kipti od besa (foto)

Fotografija Bake Praseta u društvu Prije iznenadila javnost 
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji javnosti pod imenom Baka Prase, nedavno je u jeku drame sa Željkom Mitrovićem otputovao na, kako je rekao, nastup sa pevačicom Elenom Kitić. Na aerodromu mu, takođe, nije bilo dosadno.
Pročitaj: Filip Živojinović konačno priznao da je kraj – Aleksandra više nije moja žena

Sreo se, naime, s Aleksandrom Prijović pa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << brzo pao na njen šarm.
– Pomutavio sam koliko je dobra riba – prokomentarisao je on u okviru svojih storija, pa i tagovao folkerku koja svakako važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica.
Pročitajte: Suza u oku majke Borke – Aleksandra Prijović u zagrljaju žene koja joj je rasturila porodicu

Ovime je svakako privukao pažnju javnosti. U kratkoj pauzi od opaski upućenih čelniku Pinka, u fokusu mu je maksimalno bila Prija, s kojom očito nije mogao a da se ne fotografiše. Javnosti nije poznato koliko se znaju, odnosno da li su baš bliski prijatelji.
AUTOR: SVET
IZVOR: 24sedam
FOTO: ATA photos




Opširnije

Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Baka Prase završio informativni razgovor

Izvor: B92, 21.Sep.2022

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priveden je na informativni razgovor, navodi se na njegovom zvaničnom profilu na Instagramu. Kako se situacija razvijala u toku dana, stiglo je i novo obaveštenje o slučaju jutjubera.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.