ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU Ova pesma mu je veliki hit, ali trebao je da je otpeva drugi pevač i odustao je!

Izvor: Svet, 27.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU Ova pesma mu je veliki hit, ali trebao je da je otpeva drugi pevač i odustao je!

Željko Joksimović je poželeo da se druži sa fanovima putem društvenih mreža, odgovarao im je na pitanja a tom prilikom otkrio i neke detalje koje niko nije znao.
Naime, on je tom prilikom otkrio detalje o pesmi “Nerado” koje niko nije znao.
“Kako je nastala pesma “Nerado”? Toliko jaka pesma da ne prođe bez suze. Pozdrav”, glasilo je pitanje, a onda je Željko odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se raspiše.
“Tu pesmu moja Jovana najviše voli i misli da je to moja najbolja pesma ikada. Napisao sam je za duet sa Anom Visi. Ana je trebalo da napiše tekst, ali nikako. Marina Tucaković je napisala iz drugog puta, misleći da piše za Kneza, za Evroviziju. “Bato, kako ćeš ti ovaj tekst da daš nekom drugom da peva?”, “Koji?”. I ona mi pročita tekst. Kako sve Bog uredi u 20 minuta. I sad razmišljam, da Knez nije odustao, kada sam dobio tekst, nisam siguran da bih mu dao. Toliko dugo sam čekao tekst i ovu pesmu da je pitanje da li bih mogao. Ovo je pesma za svaki ambijent. To nije pesma. To je pesmetina”, napisao je Željko koji je presrećan što je ova pesma baš njemu bila suđena.
Da li se Knez sada kaje što je odbio ovakvu pesmu ili ne, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste da je ona i te kako veliki hit.
svetsvet
The post ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU Ova pesma mu je veliki hit, ali trebao je da je otpeva drugi pevač i odustao je! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.