ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Evrovizija je promenila moj život

Izvor: Kurir, 09.Feb.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Evrovizija je promenila moj život

Pevač koji je imao odličan plasman na takmičenju za pesmu Evrovizije otkrio je da se od tog trenutka njegov život promenio, ali i šta misli o tome što Leontina i ove godine piše pesmu za predstavnika

Željko Joksimović otkriva da mu je nastup na Evroviziji mnogo promenio život jer je tamo upoznao i svoju sadašnju suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jovanu Joksimović, ali i to da suprugu voli da iznenadi jednim posebnim cvetom.

"Iako volim miris ruže, mimoze i jorgovana, supruzi kupujem orhideje", rekao je Željko ali i otkrio kako provodi slobodno vreme sa porodicom.

"Postali smo seriofili. Sad gledamo serije jako često. Ranije nisam to radio, ali uz Jovanu sam i počeo. Mada, i moja ćerka gleda sa nama. Zarazno je, znamo da ostanemo po nekoliko sati. Ako pratim serije koje imaju nekoliko serijala, onda ostanem i do kasno u noć kako bi završio serijal. I mogu reći da jedva čekam da neke od njih snime naredne serijale."

Na priču da će Leontina kompovati i pesmu za ovogodišnje takmičenje Evrovizije, a komponovala je i za njegov nastup na tom prestižnom takmičenju, Željko je imao kratak komentar:

"Leontina je vrlo prodorna, dobar autor tako da je to odličan izbor", zaključio je Željko u emisiji "Ekskluziv".

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.