X Faktor: Željko Joksimović i Kristina Kovač u ulozi žirija

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"X Faktor": Željko Joksimović i Kristina Kovač u ulozi žirija

Sudeći po njihovoj karijeri, ovaj izbor žirija je svakako pravi. Naime, Željko Joksimović je za sobom ostavio traga na čitavom Balkanu, ne samo kao pevač, već kao izvrsni kompozitor. Evropi je poznat po svom dobrom plasmanu na Eurosongu, a muziku za mnoge filmove i serije radio je baš on. S druge strane, Kristina Kovač je cenjena umetnica koja potiče iz muzičke porodice, a koja je svoju popularnost stekla još kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tinejdžerka, u grupi K2.
Članovi žirija su trenutno u fazi boljeg upoznavanja i pravljenja strategije za nastupajući posao, koji obuhvatajući edukaciju talenata koji su se prijavili za ovaj projekat, biva veoma odgovaran i težak. Žiri u "X Faktoru" nema ulogu samo da sudi, već mora biti i mentor mladih ljudi koji žele da postanu slavni. Tokom narednih dana, oni će imati veliki broj aktivnosti.
Gledaoci u Srbiji, ali i Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini, moći će da prate "X Faktor" već od polovine oktobra, koji realizuju TV "Pink" i "MBK" prodikcija.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.