X FACTOR ADRIA: Maya Sar oduševljena - Azrina interpretacija je prelepa i iskrena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X FACTOR ADRIA: Maya Sar oduševljena - Azrina interpretacija je prelepa i iskrena! VIDEO

U petoj epizodi X FACTOR ADRIA pažnju gledalaca privukla je mostarka Azra Kelecija, izvodeći numeru Maye Sar "Korake ti znam". Azra je bila učesnik i prve sezone X Factora, a njenog vokala, kako je rekao, setio se i Željko Joksimović.

Nakon što je Tonči Huljić oduševljeno rekao Azri nakon nastupa: "Da sam ja Maya Sar, dao bih ti tu pjesmu", za komentar smo zamolili i Mayu Sar koja je sa ovom pesmom 2012. godine predstavila BiH na Eurosongu. "Zahvalna sam na prilici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da svoju muziku poklanjam svima koji u njoj uživaju. Posebno mi je drago čuti tako muzikalnu interpretaciju, poput Azrine, koja je prelepo i iskreno dočarala pravu atmosferu pesme. Želim joj puno sreće u nastavku takmičenja", rekla je Maya Sar.

Bila je ovo poslednja epizoda audicija X Factora Adria. Od sljedeće nedjelje u programu Prve televizije očekuje nas Bootcamp faza takmičenja I novo dramatično pravilo “Izazov šest stolica”!
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.